Slack’s new Tokyo office

Designed by Suppose Design Office, Slack’s new office in Tokyo, Japan marks the companies further investment to Japan – following the release of Slack in Japanese ~ 2 years ago.

“The central axis of the office space is the Engawa, a zone used in traditional Japanese architecture to connect building interiors with the natural landscape. The Engawa spans the area along the office’s west-facing windows, and the different functional spaces—cafeteria, meeting rooms and so on—are situated along the Engawa.”

“The new office space was inspired by Slack’s Japanese customers, which include Bandai Namco Studios, Mercari, Musashi, Nikkei, SoftBank and Yahoo! Japan, and their commitment to improving communication, efficiency and culture in their organizations and the nation’s workplaces as a whole.”

“In addition to the in-house workspaces, the new office features a Guest Area: a coworking space for customers and partners to work with Slack employees. The Engawa connects these two zones, both symbolizing our deepening relationship with Japanese businesses and facilitating our real-world collaboration with them.”

via: https://slackhq.com/welcome-to-slacks-new-home-in-japan